2017-04-19 09:08Bloggpost

Alla vill bo på Aspö

null

Man skulle nästan kunna tro att alla vill bo på Aspö Eko-logi när man tittar på hur bra uthyrningen av sista etappen går. Aldrig tidigare har så många människor visat intresse för en uthyrningsstart vid nyproduktion. Efter en vecka hade nästan 600 personer bokat sig för de 61 lägenheter i den tredje och sista etappen. Nu ett par veckor senare är det bara fem lägenheter som ännu inte kontrakterats.

Också de två första etapperna med sammanlagt 172 lägenheter gick lätt att hyra ut. Inflyttningen av etapp 2 börjar om ett par veckor. Och till sommaren står den splitter nya förskolan klar i området. Men redan nu har gården fått nya hyresgäster – grisar, kaniner och höns. Snart kommer resten av djuren. Området blir verkligen något alldeles extra. Nu tänker jag utnyttja vårsolen och ta en promenad genom området och de härliga omgivningarna. Ses vi där?

Dan Sandén, vd på Skövdebostäder

Läs mer om Aspö www.skovdebostader.se/aspo


Om Skövdebostäder

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 5 000 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor. Vi är medlemmar av SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, och arbetar aktivt med frågor kring miljö, framtid och utveckling med stort hyresgästinflytande på alla nivåer. Företaget har drygt 80 anställda i en kundnära organisation uppdelad på tre distrikt med kvartersvärdar i varje bostadsområde.


Kontaktpersoner

Lina Eklund Svensson
Chef för marknad och utveckling
Lina Eklund Svensson
Josefine Ahrling
Kommunikatör
Josefine Ahrling
Eva-Lisa Svensson
Kommunikatör
Eva-Lisa Svensson