2015-10-05 16:49Nyheter

Fältspaten bjuder på sopplunch vid besök från Tiblisi

null

Tisdag 6 oktober kommer gäster från Tiblisi i Georgien till trygghetsboendet Fältspaten för ett
studiebesök klockan 10.00. Det är kommunen som tar emot besöket och ett av stoppen är på Fältspaten. Där kommer besökarna att bjudas på soppa, få träffa hyresgäster och titta på de lokalerna.

Fältspaten är Skövdes första trygghetsboende och Sverige största flerbostadshus i passivhusteknik. Det stod färdigt 2014 och har väckt stort intresse från både privatpersoner och branschen – nu till och med från utlandet.

Kontaktperson: Lena Christersson 0500-47 74 98


Om Skövdebostäder

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 5 000 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor. Vi är medlemmar av SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, och arbetar aktivt med frågor kring miljö, framtid och utveckling med stort hyresgästinflytande på alla nivåer. Företaget har drygt 80 anställda i en kundnära organisation uppdelad på tre distrikt med kvartersvärdar i varje bostadsområde.


Kontaktpersoner

Lina Eklund Svensson
Chef för marknad och utveckling
Lina Eklund Svensson
Josefine Ahrling
Kommunikatör
Josefine Ahrling
Eva-Lisa Svensson
Kommunikatör
Eva-Lisa Svensson