2018-05-04 08:15Nyheter

Seniordag på Aspö

null

Den 4 maj arrangerar Skövdebostäder en seniordag på Aspö. Inbjudna är alla hyresgäster som fyllt 55 år. Seniordagen är ett i raden av de event som Skövdebostäder anordnar för att inviga att Aspöområdet nu står klart och fira att Skövdebostäder fyller 75 år.

Besökarna till seniordagen får möjlighet att prova ett stort antal aktiviteter så som yoga, rörelseträning till musik, körsång, föreläsningar och modevisning. Dessutom får besökarna också se de nya, fina lokalerna och verksamheten på Aspö gård.

– Vi tycker det är viktigt att visa att Aspö gård är för alla. Det är inte bara en gård med djur dit man kommer med sina barn. Med våra nya lokaler och de fantastiska omgivningarna finns många värden även för de som nu kanske har utflugna barn, säger Anna Bjerklinger, bosocial chef på Skövdebostäder.

Skövdebostäders ambition med Aspö är att det ska bli en mötesplats för alla. Såväl hyresgäster som andra Skövdebor och att man genom att visa upp gården och lokalerna ska inspirera till framtida aktiviteter.

Programmet pågår mellan 9.30 – 17.00 och går att läsa i sin helhet på skovdebostader.se


Om Skövdebostäder

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 5 000 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor. Vi är medlemmar av SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, och arbetar aktivt med frågor kring miljö, framtid och utveckling med stort hyresgästinflytande på alla nivåer. Företaget har drygt 80 anställda i en kundnära organisation uppdelad på tre distrikt med kvartersvärdar i varje bostadsområde.


Kontaktpersoner

Lina Eklund Svensson
Chef för marknad och utveckling
Lina Eklund Svensson
Josefine Ahrling
Kommunikatör
Josefine Ahrling
Eva-Lisa Svensson
Kommunikatör
Eva-Lisa Svensson