2016-06-30 14:34Nyheter

Söker du kunskap om bostadsbranschen i Almedalstider?

null

Så här i Almedalstider är frågorna kring bostäder och fastighetsbranschen högaktuella. Skövdebostäder är ett bostadsbolag med lång och bred erfarenhet och har just nu flera intressanta projekt. Några exempel är Aspö Eko-logi, frontlinjen i svenskt miljöboende, och Ekedal, klimatsmarta och prisvärda lägenheter för ungdomar. Skövdebostäders vd Dan Sandén är också aktuell med en rapport om social hållbarhet.

Skövdebostäder har snart 75 år bakom sig i allmännyttans tjänst. Under åren har Skövdebostäder byggt mycket nytt, stamrenoverat hela beståndet från 50-, 60- och 70-talen på ett såväl ekonomiskt som socialt hållbart sätt och samtidigt lyckats hålla en hög servicenivå som gör att Skövdebostäder har Sveriges nöjdaste hyresgäster. Dessutom har Skövdebostäders vd, Dan Sandén, lett studien om Allmännyttans bidrag till socialt hållbar utveckling som offentliggjordes strax före midsommar.

Några av de aktuella projekt Skövdebostäder just nu driver och som har många kopplingar till samhällets agenda är:

Så behöver du komma i kontakt med någon som kan bostadsbranschen, eller letar spännande projekt inom området är du välkommen att höra av dig till oss.

Kontakt

Dan Sandén
VD, Skövdebostäder
0500-47 74 12
dan.sanden@skovdebostader.se


Om Skövdebostäder

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 5 000 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor. Vi är medlemmar av SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, och arbetar aktivt med frågor kring miljö, framtid och utveckling med stort hyresgästinflytande på alla nivåer. Företaget har drygt 80 anställda i en kundnära organisation uppdelad på tre distrikt med kvartersvärdar i varje bostadsområde.


Kontaktpersoner

Lina Eklund Svensson
Chef för marknad och utveckling
Lina Eklund Svensson
Josefine Ahrling
Kommunikatör
Josefine Ahrling
Eva-Lisa Svensson
Kommunikatör
Eva-Lisa Svensson