2018-09-17 08:59Pressmeddelande

1 000 hyresgäster på områdesfester

null

För att fira sina 75 år har Skövdebostäder bjudit in alla sina hyresgäster till områdesfester mellan maj och september. Totalt firas det på 23 ställen i beståndet och den här veckan genomförs de tre sista festerna. Omkring 1 000 hyresgäster har deltagit i firandet.

Skövdebostäder fyller 75 år i år och uppmärksammar det på olika sätt. Bland annat har alla hyresgäster bjudits in till områdesfester där Skövdebostäder bjudit på korv, magi- och vetenskapsshower och andra aktiviteter. Den här veckan genomförs de tre sista festerna för den här gången.

- Jag har varit med på i princip varenda fest och upplever att hyresgästerna tyckt att detta är ett trevligt initiativ och ett bra sätt att träffa och lära känna sina grannar, säger Dan Sandén, vd på Skövdebostäder.

Träffat 1 000 hyresgäster

Totalt har cirka 1 000 hyresgäster deltagit i festligheterna. Det har varit en stor blandning av gamla och unga som varit med. Populäraste aktiviteten har varit den teckningstävling som går ut på att färglägga några av Skövdebostäders fastigheter.

- Det har varit ett bra tillfälle att träffa våra hyresgäster under lättsamma former. Och det har varit ett tillfälle för hyresgästerna att prata med oss och vi har fått in en hel del idéer och synpunkter på köpet, Säger Dan Sandén.

Veckans områdesfester

Måndag 17 september 17-19 Gamla Skolan, Torggatan 24

Måndag 17 september 17-19 Ekedal, Brunnsgatan 3-7

Onsdag 19 september 17-19 Timmervägen, Timmervägen 2-30

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 5 000 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor.


Om Skövdebostäder

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 5 000 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor. Vi är medlemmar av SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, och arbetar aktivt med frågor kring miljö, framtid och utveckling med stort hyresgästinflytande på alla nivåer. Företaget har drygt 80 anställda i en kundnära organisation uppdelad på tre distrikt med kvartersvärdar i varje bostadsområde.


Kontaktpersoner

Lina Eklund Svensson
Chef för marknad och utveckling
Lina Eklund Svensson
Josefine Ahrling
Kommunikatör
Josefine Ahrling
Eva-Lisa Svensson
Kommunikatör
Eva-Lisa Svensson