2017-10-06 14:28Pressmeddelande

Bernt Mårtensson ny styrelseordförande på Skövdebostäder

null

Bernt Mårtensson valdes till ny styrelseordförande för Skövdebostäder vid kommunfullmäktige i september.

- Mitt första intryck av Skövdebostäder är att det är mycket välskött och framgångsrikt bolag. Jag hoppas att jag med mina erfarenheter ska kunna bidra på ett positivt sätt i styrelsearbetet och utveckla verksamheten, säger Bernt Mårtensson, nytillträdd styrelseordförande i Skövdebostäder.

Den nya styrelseordförande har sin bakgrund inom industrin och har haft flera ledande befattningar, senast som vd för Norisol som arbetar med isolering inom energi, marin, industri och konstruktion.

Bernt efterträder Johan Fogelberg som valde att lämna posten som styrelseordförande i våras. Under tiden däremellan har Katarina Jonsson gått in som tillfällig ordförande.

- Det känns bra att ha en ny lösning på plats. Jag ser fram emot att styrelsen, under ledning av Bernt, och alla medarbetare ska fortsätta att jobba vidare med utvecklingen av Skövdebostäder och Skövde tillsammans, säger Dan Sandén, vd på Skövdebostäder. 

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 5 000 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor.


Om Skövdebostäder

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 5 000 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor. Vi är medlemmar av SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, och arbetar aktivt med frågor kring miljö, framtid och utveckling med stort hyresgästinflytande på alla nivåer. Företaget har drygt 80 anställda i en kundnära organisation uppdelad på tre distrikt med kvartersvärdar i varje bostadsområde.


Kontaktpersoner

Lina Eklund Svensson
Chef för marknad och utveckling
Lina Eklund Svensson
Josefine Ahrling
Kommunikatör
Josefine Ahrling
Eva-Lisa Svensson
Kommunikatör
Eva-Lisa Svensson