2020-01-03 06:09Pressmeddelande

Fortsatt högt tryck på studiebesök hos Skövdebostäder

Flygfoto Skövde. Fotograf Jesper AnhedeFlygfoto Skövde. Fotograf Jesper Anhede

Skövdebostäder har de senaste åren tagit emot drygt 20 studiebesök per år i verksamheten. Det innebär att flera hundra personer från såväl branschkollegor till pensionärs- och intresseföreningar har tagit del av kunskaper och blivit inspirerade av bolagets verksamhet.

- Att så många vill komma hit och ta del av vad vi gör tyder på att vi lyckats göra många bra saker och vara tydliga med det. Vi har som vi vet sedan tidigare ett väldigt starkt varumärke och fortsätter att bygga det. Visst tar det en del tid med alla besök, men det är också viktigt att visa vad vi gör och på så sätt bidra till att stärka Skövdes attraktionskraft, säger Morgan Arvidsson, tillförordnad vd, Skövdebostäder.

Aspö, Frostaliden och nöjda kunder populärt

För att hantera en så stor mängd besök har Skövdebostäder sedan 2017 en kommunikationsadministratör som tar emot alla bokningar, ser till att allt praktiskt runt ett studiebesök flyter på.

- I de allra flesta fall löser vi besök för de som vill komma hit. Någon gång ibland har vi fått säga nej till ett besök om det är för mycket som krockar och det inte finns någon flexibilitet i när en grupp vill komma hit. Jag ser till att boka upp rätt personer från verksamheten utifrån den grupp som kommer och vilka behov och önskemål de har. Det har varit många som vill besöka våra nyproduktionsprojekt så som Aspö och Frostaliden. Men många vill också träffa vår förvaltning och få veta mer om hur vi har så nöjda kunder, säger Linda Danielsson Nörgaard, kommunikationsadministratör på Skövdebostäder.Om Skövdebostäder

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra drygt 5 300 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor. Vi är medlemmar av Sveriges Allmännytta, och arbetar aktivt med frågor kring miljö, framtid och utveckling med stort hyresgästinflytande på alla nivåer. Företaget har ungefär 100 anställda i en kundnära organisation uppdelad på tre distrikt med kvartersvärdar i varje bostadsområde.


Kontaktpersoner

Lina Eklund Svensson
Chef för marknad och utveckling
Lina Eklund Svensson