2016-11-07 15:54Pressmeddelande

Köstart för Aspö Eko-logi etapp 2

null

Nu är det dags igen – köstart för Aspö Eko-logi, Skövdebostäders nya bostadsområde i anslutning till Aspö gård. Den 8 november klockan 10 öppnar kön till etapp 2.

Skövdebostäders storsatsning på Aspö Eko-logi med ekologisk profil där samspelet mellan människor och natur står i fokus går nu vidare i uthyrningsfasen. Den 8 november klockan 10.00 öppnar kön till etapp 2. Då kan vem som helst anmäla sitt intresse för de 88 lägenheter som har inflyttning från maj 2017.

Man gör anmälan på vår webbplats genom att logga in på Mina sidor och följa vidare instruktioner där, säger Åsa Persson, uthyrare av Aspö Eko-logi.

De som nu flyttar in i etapp 2 har ett modernt, medvetet och miljövänligt boende att se fram emot. Nu är den gemensamma köksträdgården på plats och källsortering och komposteringsmöjligheterna ordentlig igång.

Vi hoppas mycket på våra hyresgäster på Aspö Eko-logi att de ska uppskatta alla de möjligheter de får att minska sina avtryck på miljön. Det är då det här projektet verkligen gör skillnad även om vi gjort allt vi kan under själva projekttiden, säger Lina Eklund Svensson, marknadschef på Skövdebostäder.

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 5 000 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor.


Om Skövdebostäder

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 5 000 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor. Vi är medlemmar av SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, och arbetar aktivt med frågor kring miljö, framtid och utveckling med stort hyresgästinflytande på alla nivåer. Företaget har drygt 80 anställda i en kundnära organisation uppdelad på tre distrikt med kvartersvärdar i varje bostadsområde.


Kontaktpersoner

Lina Eklund Svensson
Chef för marknad och utveckling
Lina Eklund Svensson
Josefine Ahrling
Kommunikatör
Josefine Ahrling
Eva-Lisa Svensson
Kommunikatör
Eva-Lisa Svensson