2016-10-18 10:20Pressmeddelande

Kunderna nöjdare än någonsin med Skövdebostäder

null

Den årliga kundundersökningen visar rekordresultat för Skövdebostäder. Hyresgästerna är mer nöjda än någonsin med bolaget. Hela 97 procent är totalt sett nöjda med sin hyresvärd.

- Vi har ett tydligt internt fokus på kundnöjdhet och alla medarbetare arbetar mot samma mål vilket är nyckeln till resultatet, säger Dan Sandén, vd på Skövdebostäder.

Hyresgästernas betyg ökar på de flesta områden. Där det syns mest har också bolaget gjort särskilda satsningar som till exempel inom lokalvård. Resultaten av kundundersökningen utgör underlag för Skövdebostäders prioriteringar och förbättringar i bostadsområdena.

En viktig fråga där Skövdebostäder fått högre betyg i de flesta av sina bostadsområden är frågan om hyresgästerna anser att de får valuta för hyran.

- Det är ju ett tecken på att det arbete vi lägger ner varje dag ger något bra tillbaka till våra hyresgäster. Men vi slappnar inte av ändå. Nu börjar det stora arbetet med djupanalyser av årets resultat för att bibehålla vår höga nivå och bli ännu bättre, säger Dan Sandén. 

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 5 000 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor.


Om Skövdebostäder

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 5 000 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor. Vi är medlemmar av SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, och arbetar aktivt med frågor kring miljö, framtid och utveckling med stort hyresgästinflytande på alla nivåer. Företaget har drygt 80 anställda i en kundnära organisation uppdelad på tre distrikt med kvartersvärdar i varje bostadsområde.


Kontaktpersoner

Lina Eklund Svensson
Chef för marknad och utveckling
Lina Eklund Svensson
Josefine Ahrling
Kommunikatör
Josefine Ahrling
Eva-Lisa Svensson
Kommunikatör
Eva-Lisa Svensson