2019-05-14 09:56Pressmeddelande

Morgan Arvidsson blir tillförordnad vd för Skövdebostäder

Styrelsen för AB Skövdebostäder har utsett Morgan Arvidsson till tillförordnad vd för bolaget. Han kommer därmed att leda företaget tills en permanent efterträdare till Dan Sandén har hittats.

– Skövdebostäder har ett framgångsrikt förflutet och går nu in i en ny period med nya utmaningar. Det känns under omständigheterna bra att få förtroendet att bidra till den processen. Jag, tillsammans med ledningsgruppen, kommer få organisationen att fortsätta arbetet framåt, säger Morgan Arvidsson.

Morgan har varit anställd som byggchef sedan 2012 och har under den tiden lett bolagets arbete med flera viktiga projekt, som Frostaliden, Grubbagården och Fältspaten.

– Det är viktigt att någon från den nuvarande ledningsgruppen leder bolaget den närmaste tiden, där finns mycket intern kompetens som bolaget och Skövde har nytta av, säger styrelsens ordförande Bernt Mårtensson (M).

MBL-förhandling hölls på tisdagsmorgonen och Morgan Arvidsson tillträder därmed omgående som tillförordnad vd.


Om Skövdebostäder

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra drygt 5 300 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor. Vi är medlemmar av Sveriges Allmännytta, och arbetar aktivt med frågor kring miljö, framtid och utveckling med stort hyresgästinflytande på alla nivåer. Företaget har ungefär 100 anställda i en kundnära organisation uppdelad på tre distrikt med kvartersvärdar i varje bostadsområde.


Kontaktpersoner

Lina Eklund Svensson
Chef för marknad och utveckling
Lina Eklund Svensson