2017-03-20 16:14Pressmeddelande

​​Nu släpps radhusen på Aspö Eko-logi!

null

Snart kan man hyra lägenhet i ett låghus eller radhus på Skövdebostäders nya bostadsområde Aspö Eko-logi. Onsdag 22 mars klockan 10 är det köstart för etapp 3.

Låghusen och radhusen bildar små gårdar som påminner om gamla tiders bygator på landsbygden och avskärmas från Vadsboleden med carports med sedumtak. Fasaderna målas med miljövänlig slamfärg. Ett lite högre punkthus med fem våningar ingår också i etappen.

Den 22 mars klockan 10.00 öppnar kön till etapp 3. Då kan vem som helst anmäla sitt intresse för de totalt 61 lägenheterna med inflyttning mellan september 2017 och januari 2018.

Man gör anmälan på vår webbplats genom att logga in på Mina sidor och följa vidare instruktioner där. Lägenheterna på Aspö har ju hittills varit populära och det känns roligt att det nu är dags att hyra ut låghusen, säger Åsa Persson, uthyrare av Aspö Eko-logi.

Aspö Eko-logi är Skövdebostäders storsatsning med ekologisk profil där samspelet mellan människor och natur står i fokus. Området ligger i anslutning till Aspö gård och det byggs även en förskola för cirka 100 barn som ska vara klar sommaren 2017.

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 5 000 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor.


Om Skövdebostäder

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 5 000 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor. Vi är medlemmar av SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, och arbetar aktivt med frågor kring miljö, framtid och utveckling med stort hyresgästinflytande på alla nivåer. Företaget har drygt 80 anställda i en kundnära organisation uppdelad på tre distrikt med kvartersvärdar i varje bostadsområde.


Kontaktpersoner

Lina Eklund Svensson
Chef för marknad och utveckling
Lina Eklund Svensson
Josefine Ahrling
Kommunikatör
Josefine Ahrling
Eva-Lisa Svensson
Kommunikatör
Eva-Lisa Svensson