2014-01-16 13:00Pressmeddelande

Nu startar "Värdens utmaning"!

null

Nu drar vi igång Värdens utmaning – den lekfulla friskvårdstävlingen där ett hyresgästlag antar utmaningen från Dan Sandén, Skövdebostäders vd. Tävlingen pågår mellan januari och april och det är den individuella förbättringen som mäts.

Ett femtiotal hyresgäster anmälde sig till tävlingen och fyra av dessa får nu varsitt träningskort på Actic och kommer att utgöra hyresgästlaget. Med Värdens utmaning vill vi inspirera våra hyresgäster till en sund livsstil. För oavsett ålder lönar det sig alltid att hitta en balans mellan fysisk aktivitet, kost och återhämtning!

Läs mer om Värdens utmaning på vår hemsida

Tävlingen startar i samband med matchen mellan Skövde HF och Team Eslöv IK söndagen den 19/1. Vi bjuder därför in medierna att träffa våra deltagare och representanter från Skövdebostäder. Vi ses klockan 15.00 vid teorirummet som ligger ovanför läktarsektion CD på Arena Skövde.

Välkomna!

Bildtext:
Ska hyresgästlaget slå Dan Sandén i Värdens utmaning? Till sin hjälp har de instruktörer på Actic, bland annat Caroline Friberg som också är elitspelare i Skövde HF. Fotograf: Mikael Ljungström, Scandfoto

Värdens utmaning är ett samarbete mellan Skövdebostäder, Actic och Skövde HF. 


Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 4600 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor.


Om Skövdebostäder

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 5 000 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor. Vi är medlemmar av SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, och arbetar aktivt med frågor kring miljö, framtid och utveckling med stort hyresgästinflytande på alla nivåer. Företaget har drygt 80 anställda i en kundnära organisation uppdelad på tre distrikt med kvartersvärdar i varje bostadsområde.


Kontaktpersoner

Lina Eklund Svensson
Chef för marknad och utveckling
Lina Eklund Svensson
Josefine Ahrling
Kommunikatör
Josefine Ahrling
Eva-Lisa Svensson
Kommunikatör
Eva-Lisa Svensson