2019-11-29 09:03Pressmeddelande

Skövdebostäder förenar nytta med nöje i julkalender

JulbildJulbild

December månad står för dörren och julkalendrar i alla former säljs och delas. Skövdebostäder gör sin egen variant där både nytta och nöje förenas i en stämningsfull blandning.

Bakom luckorna döljer sig spännande inslag av varierande karaktär med målet att utbilda och underhålla. Det kan vara en påminnelse om att uppmärksamma brandvarnardagen men också lättsammare inslag som pysselförslag och julinspirerade recept.

- Det här är ett bra sätt att berätta om viktiga saker och samtidigt kunna sprida lite glädje bland hyresgäster och andra med roliga tävlingar, säger Linda Danielsson Nörgaard, kommunikationsadministratör på Skövdebostäder.

Samlar in julklappar till Kvinnohuset Tranan

Skövdebostäder kommer under perioden 1 december till 16 december dessutom att ta emot julklappar i Bobutiken som sedan ska levereras till Kvinnohuset Tranan. Alla är välkomna med ett bidrag, särskilt uppskattat är presentkort på aktiviteter.

- Det här är ett sätt att bidra till att fler barn får en minnesvärd jul. Kvinnohuset Tranan ser helst presentkort till mammor eller på aktiviteter till barn. Om du vill bidra med någon sak tänk på att de ska vara nya, oanvända! Barnen som får de här klapparna har det ganska tufft, därför är det extra viktigt att inte julklapparna känns använda eller smutsiga, säger Linda Danielsson Nörgaard

Det är allvar och roligheter, gammalt och nytt, stort och smått bakom de 24 luckorna. Det lönar sig dessutom att återkomma när man ska delta i tävlingar, det kan nämligen finnas ledtrådar i en tidigare lucka…

 


Ämnen: Allmänt

Om Skövdebostäder

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra drygt 5 300 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor. Vi är medlemmar av Sveriges Allmännytta, och arbetar aktivt med frågor kring miljö, framtid och utveckling med stort hyresgästinflytande på alla nivåer. Företaget har ungefär 100 anställda i en kundnära organisation uppdelad på tre distrikt med kvartersvärdar i varje bostadsområde.


Kontaktpersoner

Lina Eklund Svensson
Chef för marknad och utveckling
Lina Eklund Svensson