2014-01-22 10:00Pressmeddelande

Skövdebostäder i Sverigetopp!

Nu offentliggör vi 2013 års nöjd kundundersökning bland våra hyresgäster.

I dagarna presenteras resultatet i en särskild trycksak som delas ut till kunderna.

Med 91 % procent nöjda hyresgäster hamnar Skövdebostäder i det absoluta tätskiktet bland alla de företag runtom i landet som Scandinfo Marketing Research undersöker.

Det känns bra att kunna redovisa resultaten från vår senaste kundundersökning, som visar på ett fortsatt högt och stabilt förtroende för Skövdebostäder. Men vi genomför dessa undersökningar främst för att kunna bli en ännu bättre hyresvärd. Tack vare enkäten kan vi fånga upp det som kräver fortsatta förbättringar – svaren blir våra bästa verktyg i strävan att vara Sveriges bästa hyresvärd! säger Skövdebostäders vd Dan Sandén.

Läs mer om undersökningen i trycksaken som bifogas som pdf!

Vi svarar gärna på frågor om undersökningen:

Dan Sandén, Skövdebostäder, 0500-47 74 12, dan.sanden@skovdebostader.se 

Sarah Adolfsson, Scandinfo, 070-794 09 83, sarah.adolfsson@scandinfo.se


Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 4600 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor.


Om Skövdebostäder

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 5 000 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor. Vi är medlemmar av SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, och arbetar aktivt med frågor kring miljö, framtid och utveckling med stort hyresgästinflytande på alla nivåer. Företaget har drygt 80 anställda i en kundnära organisation uppdelad på tre distrikt med kvartersvärdar i varje bostadsområde.


Kontaktpersoner

Lina Eklund Svensson
Chef för marknad och utveckling
Lina Eklund Svensson
Josefine Ahrling
Kommunikatör
Josefine Ahrling
Eva-Lisa Svensson
Kommunikatör
Eva-Lisa Svensson