2016-12-02 15:22Pressmeddelande

Stort intresse för ungdomsbostäderna på Ekedal

null

Drygt 400 personer har registrerat sig på intresselistan för ungdomslägenheterna på Ekedal. Genom att registrera sig på listan kommer man att få löpande information om projektet.

- Det känns bra att det är många som visar intresse. Vi vet att behovet av prisvärda bostäder bland stadens unga är stort och därför är det lite extra roligt att genomföra det här projektet som prioriterar den målgruppen. Detta kommer inte lösa hela behovet och vi vill uppmuntra ungdomar att ställa sig i bostadskön för att öka sina chanser att få ett eget boende, säger Dan Sandén, Skövdebostäders vd.

Tidplan för inflyttning och uthyrning

Under hösten har markarbeten genomförts och direkt efter årsskiftet påbörjas gjutningen av grunden. Det innebär att Skövdebostäder räknar med att kunna erbjuda inflyttning under våren 2018 och att lägenheterna blir tillgängliga för uthyrning hösten 2017. Alla som skriver upp sig på intresselistan kommer att få direkt information om hur projektet framskrider, vilka tider som gäller med mera. 

Här hittar du intresselistan

Mer information om Ekedal (www.skovdebostader.se/ekedal)

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 5 000 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor.


Om Skövdebostäder

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 5 000 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor. Vi är medlemmar av SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, och arbetar aktivt med frågor kring miljö, framtid och utveckling med stort hyresgästinflytande på alla nivåer. Företaget har drygt 80 anställda i en kundnära organisation uppdelad på tre distrikt med kvartersvärdar i varje bostadsområde.


Kontaktpersoner

Lina Eklund Svensson
Chef för marknad och utveckling
Lina Eklund Svensson
Josefine Ahrling
Kommunikatör
Josefine Ahrling
Eva-Lisa Svensson
Kommunikatör
Eva-Lisa Svensson